martes, 21 de diciembre de 2010

PECHA-KUCHA: VERITAT I VALIDESA

7 comentarios:

  1. M'agradat moltíssim el vídeo. El veig ben organitzar i molt complert. Felicitats! Com a notes negatives: calen textos a les imatges que reforcen la narració i presenten allò de lo que esteu parlant en eixa diapositiva. I una altra cosa: presentar a Aristòtil i el text eixe que heu citat com a mostra de la veritat pragmàtica és una ERRADA monumental.
    Tampoc es pot dir que hi ha veritats universals i que la matemàtica és un exemple, si no es diu que això ho defenia Descartes. Pareix que vosaltres ho afirmeu com si fora cosa vostra.

    ResponderEliminar
  2. La presentació està molt bé, encara que jo no entenga el tema. L'única pega que li he trobat a sigut (almenys per a mi) que la primera imatge no tinga res a veure (o almeny jo no li trobe relació).

    ResponderEliminar
  3. per ami aquest video es el que millor esta, m'agradat molt i el vex mol ben treballat!!
    BEN FET XICS!

    ResponderEliminar
  4. Sens dubte em pareix un video que està fet amb molta idea i moltíssima preparació, ho he fet molt bé!

    ResponderEliminar
  5. excel·lent ! ! m'agradat molt el video esta molt ben estructurat i la informacio crec que será correcta respecte al tema que parleu. encara que hi han algunes imatges que pense que no tenen res a veure amb el que esteu parlant en eixe moment.
    MOLT BÉ

    ResponderEliminar
  6. Crec que no fa falta que fique la meua opinió perque més o menys es la mateixa que la de dani. M'ha agradat molt el video, la lectura ha sigut pausada, s'enten (cosa que pense que és important).
    Bon treball xics!

    ResponderEliminar
  7. En resum, ens ha agradat molt aquest Pecha-Cucha. Es parla clar i resumit, és a dir, s'entén tot molt bé. Molt bon treball! =)

    ResponderEliminar